Evenementen

Klaar om je aftermovie, endshow of livestream naar een hoger niveau te tillen? Onze FPV drones filmen uit de meest spectaculaire perspectieven. Zelfs vliegen doorheen vuurwerk is mogelijk! 

Kleine cinematische drones
Onze kleinste drones wegen minder dan 250 gram en mogen daardoor over bebouwing en nabij personen vliegen. Op deze manier wordt je helemaal meegenomen in het evenement. Ook indoor vluchten zijn geen enkel probleem voor onze ervaren FPV piloten.

Snelle freestyle drones
Onze freestyle drones zijn speciaal ontworpen voor het stevige werk en uitgerust met de nieuwste camera technologieën. Ze worden gebruikt voor dynamische vluchten aan hoge snelheid. Loopings & rolls rond grote stages of recht doorheen vuurwerk, het kan allemaal!

Veiligheid
Onze drones zijn stevig gebouwd en kunnen tegen een stootje. Zelfs vliegen door vuurwerk, ook al ontploft het dichtbij de drone, is daarom geen probleem. Wanneer we op evenementen vliegen blijven onze piloten altijd in contact met hun spotter (en eventueel de front-of-house). Zo bewaren we de veiligheid voor de medewerkers en bezoekers. Let op: outdoor vluchten boven publiek/bijeenkomsten zijn niet mogelijk vanwege de Europese drone wetgeving.
OFFERTE AANVRAGEN
Jouw aanspreekpunt

Klaar om jouw event of productie naar een hoger level te tillen met (fpv) drone video? Geef ons een seintje via mail of telefoon en we bekijken wat we voor voor jou kunnen betekenen.
CONTACT